Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Sort maling

Sort maling fra Jotun og Jotun Lady er ideel til at skabe kontrast til andre farver. Der er ikke tale om knaldsorte farver, men mørkegrå nuancer, der grænser til sort. Den sorte farve er en flot vægfarve, og kombineret med lyse lofter, gulve og paneler får du et flot spil, uden at rummet kommer til at virke for dunkelt. Find din sorte nuance her, og bestil i dag hos Malgodt.dk eller læs mere om sort maling efter produktoversigten.

Tilpas udvalget:
Gjøco Supermat Rum 01 i farven 344 Grafitti

2,7 L. Supermat Vægmaling - 344 Grafitti

Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
På lager
Levering 1-3 hverdage

439 DKK

(Vejl. pris: 459 DKK , Spar 20 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Meget mørk eller helt sort maling kan tilføre et rum en stilfuld og elegant karakter. Den mørke farve kan bruges i alle rum, og er en raffineret måde at skabe noget, der er lidt anderledes. Sort maling skal dog bruges med omtanke, så du undgår at skabe en alt for dyster stemning. Sort kan bl.a. gøre sig godt i et soveværelse, hvor vægfarven gerne må udstråle ro og afslappethed.

Sort er klassisk og elegant

Den sorte farve opfattes som meget sofistikeret. Tænk bare på et jakkesæt eller en smoking i sort. Det virker altid meget klassisk og elegant. Eller måske en sort aftenkjole, der har noget mystisk og forførende over sig. 

Sort er på mange måder overset som vægfarve i hjemmet. Hvis sort eller mørkegrå bliver brugt de rigtige steder, vil du kunne skabe et rum med meget autoritet og stil.
Du behøver ikke male alle vægge i et rum med den samme farve. Bare en enkelt væg i f.eks. helt sort, vil kunne ændre et helt rums udtryk, og give det meget mere personlighed.

Hvis du vælger den sorte maling i et af dine opholdsrum, vil du være sikker på, at det giver opmærksomhed fra dine gæster. Den sorte farve kræver lidt mod, men med de rette kontraster vil en sort væge være superflot. 
Kontraster kan f.eks. være paneler i lyse farver, eller møbler der står godt eller i tydelig kontrast til sort. Kontraster er en god måde at skabe ro i et rum, og de giver en afslappende og rar stemning. Samtidig kan en sort maling på loftet give en følelse af lavere til loftet – eller en mere huleagtig og hyggelig stemning.

Smuk og ensartet

Når du maler med sort maling fra Jotun eller Jotun Lady, får du et ensartet resultat med en flot mat overflade. Maling fra Jotun er i den bedste kvalitet, og du får en dækkeevne der er helt i top.

Jotun Lady er en perfekt vægmaling, som kan bruges til både køkken, stue og værelser.
Når du skal friske væggene op med en ny farve, er det et projekt, du sagtens selv kan klare. Vi har lavet en masse videoguides med mange gode tips der skal sikre, at du får et flot og professionelt resultat. Også helt i sort.

Køb sort maling hos Malgodt.dk

Hos Malgodt.dk har vi et kæmpe udvalg af maling fra Jotun, og vi er lagerførende i næsten alle farver. Det betyder, at du kan få dag til dag-levering på mange af vores Jotun-produkter. Så beslutter du dig i dag, går der ikke længe, inden du kan være i gang med den sorte maling, eller en af de andre flotte Jotun farver

Vi kan naturligvis også levere alt det malertilbehør og værktøj, som du får brug for til dit gør-det-selv projekt.

100 % tilfredshedsgaranti på de produkter du køber hos os. Derfor kan du trygt bestille sort maling fra Jotun hos Malgodt.dk i dag.