Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Jotun Panellak - Tonede Farver
UDSOLGT

Har du set det billigere? Få prismatch her

Ikke på lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Jotun Panellak - Tonede Farver

Jotun Panellak er en vandfortyndbar, mat panellak helt fri for opløsningsmidler. Panellakken skaber et mat og næsten transparent look på dit træværk, og ved påføring reducerer lakken gulning med dets indhold af lysfilter. Jotun Panellak beskytter træværket mod vand, fedt og andre stænk, der kan give pletter på træværket og er særligt populær til at lysne gulnet træ. Panellakken fremhæver og beskytter træets fantastiske og smukke struktur. Du kan roligt give dig i kast med at påføre Jotun Panellak, der både er hurtigttørrende og lugtsvag. 

Kan tones i 11 forskellige farver, som er delt op i dybe og dæmpede farver - Se eventuelt vedhæftede farvekort for at se forskellen på træets mætning ved 1 og 2 strøg. 
OBS: De vedhæftede farveprøver er vejledende, og behandlingens færdige resultat afhænger af træets oprindelige farve, den anvendte påføringsteknik, træets sugeevne og antallet af strøg, du giver træværket. 

Fakta:
Bruges til indendørs
God til paneler
Hurtigtørrende
Lugtsvag
Uden opløsningsmidler
Bruges til:
Maling indendørs
Træværk inde
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad