Brug for hjælp?     42 618 618
Keim Ecosil-ME Mørke Farver

731 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 4 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

731 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 2-5 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Keim Ecosil-ME Mørke Farver

Keim Ecosil-ME tager udgangspunkt i en Hvid base og kan tones i mange smukke, mørke farver fra Keim. Ecosil-ME er en helmat, allergivenlig indendørs silikatmaling. Ecosil-ME er blandt andet særligt populær i rum eller bygninger, hvor der er specifikke og/eller strenge krav til indeklimaet. Ligeledes har den behandlede overflade en høj belastningsevne og kan derfor klare meget trafik, f.eks. i daginstitutioner og i kontorbygninger. 

Ecosil-ME er en diffusionsåben maling, som gør det muligt for dine vægge at ånde. På denne måde mindskes risikoen for fugt. Keim Ecosil-ME er fri for opløsningsmidler og konserveringsmidler og kan anvendes på de fleste indendørs underlag - dog ikke lakeringer og træ. Vi anbefaler Keim Indendørsgrunder, hvis du skal grunde inden behandling.


Vær venligst opmærksom på, at nogle mørke farver fra Keims farvekort ikke kan laves i Keim Ecosil-ME. Kig nærmere i Keims Farvekort for mørke farver og ellers er du altid velkommen til at kontakte os på chatten :-)

Fakta:
Stærk overflade
Uden MI
Uden opløsningsmidler
Bruges til:
Maling indendørs
Mineralske overflader
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad