Brug for hjælp?     42 618 618
Keim Ecosil-ME Mørke Farver

731 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 4 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

731 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 2-5 dage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Keim Ecosil-ME Mørke Farver

Keim Ecosil-ME tager udgangspunkt i en Hvid base og kan tones i mange smukke, mørke farver fra Keim. Ecosil-ME er en helmat, allergivenlig indendørs silikatmaling. Ecosil-ME er blandt andet særligt populær i rum eller bygninger, hvor der er specifikke og/eller strenge krav til indeklimaet. Ligeledes har den behandlede overflade en høj belastningsevne og kan derfor klare meget trafik, f.eks. i daginstitutioner og i kontorbygninger. 

Ecosil-ME er en diffusionsåben maling, som gør det muligt for dine vægge at ånde. På denne måde mindskes risikoen for fugt. Keim Ecosil-ME er fri for opløsningsmidler og konserveringsmidler og kan anvendes på de fleste indendørs underlag - dog ikke lakeringer og træ. Vi anbefaler Keim Indendørsgrunder, hvis du skal grunde inden behandling.


Vær venligst opmærksom på, at nogle mørke farver fra Keims farvekort ikke kan laves i Keim Ecosil-ME. Kig nærmere i Keims Farvekort for mørke farver og ellers er du altid velkommen til at kontakte os på chatten :-)

Fakta:
Stærk overflade
Uden MI
Uden opløsningsmidler
Bruges til:
Maling indendørs
Mineralske overflader
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad