Brug for hjælp?     42 618 618
Keim Optil Brugsklar Indendørs Silikatmaling Mørke Farver

881 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 4.5 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

881 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 2-5 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Keim Optil Brugsklar Indendørs Silikatmaling Mørke Farver

Nu har du muligheden for at understøtte rummets karakter og udtryk med Keims helmatte, mørke farver. Keim Optil er en helmat silikatmaling, med en særlig stoflig evne, der er med til at støtte op om rummets arkitektoniske udtryk. 
Du kan i Keims farvepalette vælge mellem mange smukke, mørke farver. Ønsker du præge din væg i en særlig farve, har vi både KEIM OPTIL HVID og KEIM OPTIL LYSE FARVER.
Keim Optil kan anvendes på alle almindelige indvendige vægge og lofter og hjælper dig med at få en flot finish i dit stilede hjem. Keim specialiserer sig i allergivenlig maling, og Keim Optil er derfor fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Silikatmalingen sikrer, at de behandlede overflade er åndbare og er dermed med til at fremme et godt og naturligt indeklima. Keims silikatfarver er derfor særligt populære i bygninger, hvor der måtte være særlige krav i form af f.eks. miljøcertificeringer osv. 

Fakta:
Allergivenlig
Åndbar / difussionsåben
Kan tones i mørke farver
Styrker rummets karakter og udtryk
Super mat og eksklusivt look
Bruges til:
Maling af vægge og lofter
Maling indendørs
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Mineralsk underlag
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad