Brug for hjælp?     42 618 618
Keim Special Fixativ Miljøvenlig Grundingsmiddel
Svarer til ca: 8 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

119 DKK

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 2-5 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Keim Special Fixativ Miljøvenlig Grundingsmiddel

Skal du regulere eller mindske sugeevnen på en stærkt sugende overflade inden efterfølgende behandling med Keim produkter(fx. Keim Granital)? Så er Keim Special Fixativ lige noget for dig! Keim Special-Fixativ er med til at gøre din overflade meget holdbar. Ligeledes er den allergivenlig, fri for tilsætningsstoffer og MI og er modstandsdygtig over for fugt og svamp. Keim Special-Fixativ er et miljøvenligt grundingsmiddel, der forstener din overflade inden behandling med Keims Silikatmaling.  
Keim Special-Fixativ har mange fordele og er særligt populært til overflader, hvor overfladens sugeevne skal reguleres eller reduceres, men bruges også til fortynding af Keim silikatprodukter så som Keim Granital og Keim Ecosil-ME.

Fakta:
Allergivenlig
Åndbar / difussionsåben
Bruges til indendørs
Bruges til udendørs
Giver åndbar overflade
Grunder
Perfekt til vægge og lofter
Uden MI
Bruges til:
Grunding inden silikatmaling
Regulerer/reducerer sugeevne
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Mineralsk underlag
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad