Default Menu

Vejen til billig malingFå 15% rabat på dit første køb. Opret dig her og spar ekstra!

1,650 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 10 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Vælg farve

* Påkrævede felter

1,650 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Klik her

På Lager
Levering 1-3 dage
Kan ikke afhentes

Maskinemalje Specialtones

Her kan du få specialtonet maskinemaljen hvis du har en farvekode, som vi ikke har i vores standardsortiment. Når du skal have specialtonet maskinemaljen kan de produceres i 3/4 liter, 5 liter eller 20 liter. Vi kan lave mange maskinfarver og ralfarver, så du kan selv skrive ralfaverne ind i farvevælgeren eller se de forskellige maskin og ralfarver på denne side. Du skal regne med 1 dags ekstra leveringstid ved specialtoninger.
0130 Maskinemalje fra Esbjerg Paint er en metalmaling udviklet til at male Landbrugsmaskiner hvilket sikrer de gode produktegenskaber der skal til for et flot og holdbart resultat. Maskinemaljen er en blank og robust maling der flyder pænt sammen og er nem at påføre. Maskinemaljen kan påføres både med pensel/rulle eller den kan sprøjtes på. Hvis du vil sprøjtemale skal der bruges syntetisk fortynder. hvis du ruller det på, kan du fortynde med mineralsk terpentin.

Maskinemaljen står i glans 80-90 (højglans). Hvis den ønskes i en lavere glans kan der tilkøbes Esbjerg Matteringspasta som kan regulere glansen helt ned til omkring glans 15.
Fakta:
Maskinemalje
Metalmaling
Bruges til:
Entreprenørmaskiner
Metaloverflader
Traktorer
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Metal
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad