Default Menu

Vejen til billig malingFå 15% rabat på dit første køb. Opret dig her og spar ekstra!

3/4 liter
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?

479 DKK

(Vejl. pris: 529 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Har du set det billigere? Klik her

På Lager
Levering 1-3 dage
Kan ikke afhentes

Jotun Nonstop Supreme Sort 0,75 l.

NonStop Supreme bundmaling fra Jotun er en prisvindende, en-komponent akrylbaseret og hydrolystisk antifouling med premium egenskaber, som er baseret på ion exchange teknologi. Lavet på et system med en unik kombination af bindemidler.


Dette enestående produkt giver en meget enestående beskyttelse mod begroning og forbedre hull performance. Dette opnåes via selvpolerende egenskaber, der reducerer nedbrydning af skroget, friktion og tab af fart. NonStop Supreme kan anvendes ved lange serviceintervaler på op til 24 måneder, som en del af et komplet malingsystem. Serviceperioden vil afhænge af vandtemperatur, tilsmudsning af skroget og sejltid.


Antifouling kan males direkte oven på den gamle antifouling fra Jotun. Dog skal de sikres at den er i god stand, hvis man er tvivl kan overfladen forsegles med Vinyl Primer eller Antipest.


Hvis overfladen tidligere er behandlet med en anden ukendt antifouling, en hård antifouling, som f.eks Jotun Racing, eller har en beskadiget antifouling skal overflades afskrabes, vådslibes og forsegles på ny.


NB. Aluminiums skrog kan kun males med NonStop Grå/Hvid, NonStop Suspreme Hvid og Jotun Racing Grå/hvid


Der kan være farveforskellige ved forskellige batch. Bland indhold med forskellige batchnumre inden brug for at forebygge nuanceforskelle

Farvekort:
Ikke tilgængelig
Fakta:
Bundmaling til både
Bruges til:
Clipper I
Antipest
Epoxy Yacht HB
Under vandlinjen
Vinyl Primer
Overflade:
Glasfiber
Stål
Træ
 
Beskrivelse