Default Menu

Om Malgodt.dk

Malgodt er opstået ud af et behov for at skabe. Hos os har vi altid haft en stor drivkraft og et særligt ønske om at drive en webshop, hvor kunden er i centrum. Hos Malgodt.dk kan du være sikker på, at du altid får en god kundeservice og en professionel vejledning.

Vil du læse om andres kundeoplevelser hos os, kan du læse mere på Trustpilot eller nederst her på siden.

Hos os ved vi godt, at et male- eller spartleprojekt ikke altid er noget, som man bare lige går i gang med. Det kan være svært. Særligt hvis du ikke har prøvet det før. Derfor skal du vide hvordan du får det bedste resultat, og det gør du med en rigtig vejledning og nogle gode produkter.

Den professionelle vejledning får du af fagfolk, derfor er vores team sammensat af dygtige fagfolk, som har mange års erfaring fra branchen.
Da vi også vægter humor i hverdagen højt, så er de hver især lidt skøre. Det ser du dog ikke når du sender en e-mail, eller hvis du spørger efter malertape i butikken. Men du kan opleve et snert af det i vores nyhedsbrev, samt på FacebookInstagram og Youtube hvor du finder vores hjælpevideoer.

Ellers kan du også læse lidt om os herunder...


Kresten ‘Kanontræt’
Stifter og medejer, Rødovre

Kresten sidder aldrig stille, altså lige bortset fra når han skal hjælpe dig over chatten, ellers drøner han rundt i butikken i Rødovre, og får alt til at spille.
Kresten kan svare på alle dine spørgsmål til maling og spartel, for han havde nemlig sit eget spartelfirma dengang Malgodt.dk startede. Sideløbende har han også renoveret flere lejligheder.
Nu må vi se, om han kan lade være med, at renovere denne gang, da han netop har købt et helt færdigt hus, sammen med sin kone.

Har vi brug for en god idé, så er det Kresten vi tager fat i. Ikke mindst hvis det er video, for heldigvis er han også en linselus. Hvilket er meget nyttigt, når Kresten og Birgitte brainstormer marketing.

Krestens næste bil bliver i farven: S-0500-N

Lars ‘Anton’
Stifter og medejer, Aarhus

Lars tager telefonen og svarer på alle dine spørgsmål, også på e-mail og på chatten. Alt imens han jonglerer fragtmænd og post m.fl. - noget som kræver det rolige vestjyske temperament, som han besidder. Lars er uddannet ingeniør og så ved han alt, hvad der er værd at vide om maling, epoxy, nybyggeri og gør-det-selv projekter.

For nyligt har Lars købt hus sammen med sin kæreste, og han kan nu få lov til at gøre brug af sine skills og det netværk af mennesker, som han selv har hjulpet flittigt gennem tiden.

Lars har klæbehjerne, så du kan faktisk spørge ham om alt, uanset om det er aktiemarkedet, din bil eller en god opskrift.

Hvis Lars skulle male én farve derhjemme, så skulle det være: 7624 Treasure

Rasmus ‘Pea High’
Medejer, Aarhus

Rasmus er ingeniør, og en super dygtig udvikler. Han har det skarpe overblik, når det kommer til lagerstyring, webshop og alt det teknologi og funktionalitet, som du ikke kan se. Det er meget!
Derudover træder Rasmus gerne til og vejleder i vores butik i Århus, for efter flere år hos Malgodt.dk, ved han en masse om maling. Det får han især brug for nu, da han og hans kæreste netop har købt hus og derfor inden længe, selv skal i gang med at svinge penslerne.

Rasmus springer altid til, når man har brug for en hånd, uanset om det er noget nørdet til webshoppen, en lampe der skal hænges op eller resten af kagen der skal spises. Nårh ja, og så er han Yachtskipper af 3. grad (det synes vi er sejt).

Næste gang båden skal males, så blir den: S4926-B02G

Camilla ‘Ulrich’
Butik, Aarhus

Camilla er uddannet farvehandler og hun har arbejdet med maling hele hendes voksne liv. Hun er grundig og dygtig, og vi lover at du har de bedste forudsætninger til dit malerprojekt, hvis du lytter til hendes gode råd. Derudover er det hende, der pakker de fleste ordrer i Aarhus. Camilla er mor til tre skønne børn, og får de ikke gæster, så tager hun gerne en vægmaling med hjem til weekenden, hvis altså hendes mand ikke har haft noget at skulle sige.

Har du brug for sparring til et malerprojekt, eller et venligt øre der vil lytte, så er Camilla den helt rigtige at spørge.

Camillas stue er allerede malet i: 6350 Soft Teal

Mette ‘Limo Chaufføren’
Butik, Rødovre

Mette er uddannet farvehandler og har mange års erfaring bag sig. Har du spørgsmål om maling, farver m.m., så er det helt sikkert Mette du skal spørge. Desuden er det hende, der bringer hyggen til butikken i Rødovre, så falder du over en kravlenisse til jul, eller en kage resten af året, så er det stensikkert Mette der står bag. Mette og hendes mand er også glade for gør-det-selv projekter, og er lige nu i gang med at forny deres parcelhus sammen.

Vi børster os gerne af, at vi er en hundevenlig forretning, derfor er det skønt at Mettes side-kick Luna, en dejlig labrador-krydsning, nu er blevet fast inventar i Rødovre.

Den næste kage Mette bager, bliver i farven: 1352 Form

Birgitte ‘Kong Gung’
Digital designer, Aarhus

Birgitte ved ikke lige så meget om maling som resten af holdet, til gengæld ved hun en masse om markedsføring, sociale medier, grafisk arbejde og digitalt design. Derfor sidder hun mest bag computerskærmen eller et kamera af en slags. Dog holder hun sig heller ikke tilbage, når det kommer til at bruge en aften på at male, om det er hjemme i lejligheden eller i hendes kolonihave.

Selvom Birgitte mest ses bag computerskærmen, så kan vi love dig, at hun er ligeså skør som resten af holdet. Birgitte har et fantastisk gå-på-mod og springer gerne ud i vanskelige opgaver.

Birgittes kolonihavehus har farven: 5455 Industrial Blue

 

Jens ‘Havrefras’
Studiemedhjælper, Aarhus

Som studiemedhjælper har Jens hands-on på mange forskellige arbejdsområder. Det primære fokus er forretningsudvikling og procesoptimering. Jens er det friske pust og teamets direkte kilde til hvad der rører sig på Aarhus Universitet, hvor han studerer erhvervsøkonomi på BSS. Desuden er han ikke bange for at male en dør i en modig farve eller bage en tærte til frokosten.

Næste gang Jens skal male en dør, så blir’ den: NCS: S3560-R80B

Historien bag

Historien om Malgodt.dk ligger helt tilbage i 2007 hvor Kresten startede sit malerfirma MK Spartel & Maling. Firmaet blev grundlagt i Svendborg på Fyn og startede som et spartelfirma, men voksede hurtigt større og i 2008 beskæftigede Kresten 12 mand. Prestigeprojektet var Grand Hotel i Odense, hvor MK Spartel & Maling havde malerentreprisen i de sidste etaper af renoveringen, primært på 2. og 3. sal i hovedbygningen. I alt renoverede MK Spartel & Maling 78 af hotellets flotte gamle hotelværelser.

Efter projektet på Grand Hotel Odense blev afsluttet i 2009, begyndte Kresten at søge nye udfordringer og i 2010 startede han på ingeniøruddannelsen Business Development Engineer i Herning. Her mødtes de nuværende ejere Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard og lagde allerede i 2010 de første planer for webshoppen Malgodt.dk.

Undervejs på studierne i Herning, arbejdede Kresten og Lars hårdt på Malgodt og i 2014 fik Kresten mulighed for, i forbindelse med studiet, at tage sin praktik i virksomheden. Dette medførte et øget fokus på forretningen og den voksede hurtigt og nåede i 2015 et niveau, så Kresten kunne blive fastansat den dag han gik til sin afsluttende eksamen på ingeniørstudiet.

Lars startede på studiet et par år før Kresten og blev derfor allerede færdig i 2013, hvorefter han fik arbejde som civilingeniør hos DONG Energy, hvor han indtil sensommeren 2015 arbejdede med vindmøller og optimering af processer. Lars måtte sige sit job op for at træde til i Malgodt, da arbejdsopgaverne og den daglige drift fyldte så meget i hverdagen, at Kresten ikke alene kunne klare opgaverne, da serviceniveauet overfor kunderne altid er førsteprioritet.

I 2016 startede Rasmus som IT-ansvarlig. I 2017 flyttede vi til større lokaler i Aarhus og Birgitte startede som digital designer, mens Camilla startede for at få styr på den fysiske butik i Aarhus, samt hjælp til kundeservice.

I 2018 åbnede vores afdeling i Rødovre hvor du møder Mette og Kresten, der sammen sørger sørger for vores kunder i butikken, webshoppen og sørger for at pakke ordrer fra webshoppen.

Nu, 2018, er vi i alt 3 i København og 5 i Aarhus.