Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Om Malgodt.dk

Hos Malgodt.dk har vi en vision om at skabe rammerne for hvad en moderne farveforretning skal kunne i en digitalt forbundet verden. Vi vil skabe rammerne for den bedste omni-channel købsoplevelse gennem overskueligt farvevalg, professionel rådgivning og salg af relaterede produkter - fysisk såvel som online.  

Dette opnår vi ved at bygge inspirerende butikker på centrale lokationer, drevet af proaktive medarbejdere med høj faglig viden. Vi deler glædeligt ud af vores viden og ekspertise i vores butikker, gennem e-mail, chat, telefon og på sociale medier. Med fokus på IT og transparent sammenkobling mellem vores butikker og webshop, skaber vi en behagelig og gnidningsfri købsoplevelse på tværs af vores kanaler.

Vores værdigrundlag:
- Ærlighed og imødekommenhed. Både over for kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.
- Fokus på langsigtede relationer. Vi forsøger ikke at prakke dig noget på og måler ikke på det hurtige og kortsigtede mersalg.
- Vi værdsætter selvstændighed og iværksætteri. Nye tider kræver nye vaner - og med kreative idéer og projekter skaber vi værdiskabende initiativer. 

Hvad laver en moderne malerforretning i hverdagen? Følg med på vores kanaler. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende guides til dit næste malerprojekt. På vores Facebook, Instagram og Youtube finder du vores hjælpevideoer, som guider dig gennem et helt projekt.

Ellers kan du også læse lidt om os herunder...


Kresten Kjær Larsen 
Direktør & CMO

Kresten sidder aldrig stille, og du har måske allerede set ham i en af vores populære vejledningsvideoer på YouTube. Kresten sørger for, at vi har en stærk positionering online og er tilstede på relevante kanaler, så vi kan rådgive og inspirere i et digitalt univers. Med stor viden omkring vores produkter, kan Kresten give dig professionel og konkret rådgivning, når du skal igang med dit næste malerprojekt. Kresten rådgiver om alt fra farvesammensætning til teknisk avancerede produkter og han har stor erfaring med, og viden om, epoxyprojekter. Fun fact: Kresten har haft sit eget spartelfirma.

Krestens næste bil bliver i farven: S-0500-N

Lars Anton Nørgaard
Salgschef & Logistics

Med sit rolige, vestjyske væsen holder Lars hovedet koldt, når han planlægger og udarbejder kommercielle mål, som løbende monitoreres med økonomisk styring. Med sit logistiske overblik, sørger Lars for at vi sikrer effektiv håndtering og behandling af ordrer online, så du modtager dine varer hurtigst muligt. Med bredt og moderne produktkendskab, sørger Lars for at vores fysiske butikker i Aarhus og Rødovre har relevant sortiment med moderne produkter for at hjælpe dig godt på vej i dit næste projekt. Fun fact: Lars har Østjyllands hurtigste baghånd i badminton.

Hvis Lars skulle male en farve derhjemme er det: 7624 Treasure

Rasmus Hein Ærthøj
IT- og digitaliseringschef

Som IT-ingeniør har Rasmus det skarpe overblik, når der skal udvikles systemer som kan håndtere sammenspillet mellem vores fysiske butikker og webshop. Med sin stærke forretningsforståelse, aktiverer Rasmus den data vi har til rådighed for at sikre at du får en sammenhængende og god oplevelse, når du handler hos Malgodt.dk. Foruden fokus på frontend-udvikling, bruger Rasmus meget af sin tid på at udvikle ting, som du ikke kan se og sørger for, at du trygt kan handle hos Malgodt.dk og at dine personlige data forbliver personlige.
Fun fact: Rasmus har siden 2014 været Yachtskipper af 3. grad.

Næste gang båden skal males, bliver det i farven: S4926-B02G

Camilla Bang Fynne
Store Manager, Aarhus

Farvetrends og farvesammensætning i den moderne indretning er Camillas spidskompetence. I butikken i Aarhus har Camilla, med nye og kreative tiltag, skabt en inspirerende og stærk visuel identitet. Som uddannet farvehandler, har hun bredt og dybdegående kendskab til tekniske forskelle i vores produkter. Med denne viden giver Camilla dig grundig vejledning og med omhu sørger hun for, at du kommer godt i mål med dit malerprojekt. Mange års erfaring med professionel rådgivning i både små og store projekter gør, at Camilla finder lige netop de produkter som passer til dig. Ligeledes har hun masser af gode råd, så du nemt og bekvemt kan sikre en flot slut finish. Fun fact: Vandt i 2002 Jyllandsmesterskaberne i 100-meter svømning. 

Camillas stue er allerede malet i: 6350 Soft Teal

Mette Bendix Bjerregaard
Store Manager, Glostrup

Dyb faglighed, teknisk kendskab og professionel rådgivning er hvad du kan forvente, når du snakker med Mette i Glostrup. Som uddannet farvehandler har Mette mange års erfaring med udvikling, sammensætning og nedbrydning af den tekniske struktur i specialtonede farver. Gennem professionel og personlig rådgivning, sætter Mette sig ind i dine behov og sørger for at du får de produkter, som passer til lige netop dit projekt. Mange års erfaring med rådgivning til både private og professionelle kombineret med en dyb, faglig indsigt i vores produkter, gør at Mette kan følge dig til dørs i både små og store projekter. Fun fact: Mette laver årets første Julerødkål i oktober.

Den næste kage Mette bager, bliver i farven: 1352 Form

Michelle Bjerke Lykke
SoMe & Marketing Manager

Michelle har en bred viden inden for SoMe og hun går struktureret til værks, når Malgodt.dk planlægger og afholder partnersamarbejde. Ligeledes laver hun målrettet og relevant content til vores nyhedsbreve og hjemmeside. Hun sørger for at Malgodt.dk leverer relevant inspiration til kommende projekter hos nuværende og nye kunder. Michelle arbejder benhårdt på større projekter og kampagner, men fokuserer også på nye initiativer som kan sikre at Malgodt.dk forbliver relevante. Hendes fokus er altid at levere inspirerende materiale på nuværende og nye kanaler. Fun fact: Michelle har en sød bomuldshund i farven S0300-N, som hun til stor glæde for kolleger og kunder tager med på arbejde.

Michelles køkkenvæg skal snart males i farven: 5455 Industrial Blue

Aleksandar Lazarevic
Packaging & Warehouse Assistant, Glostrup

Der er fart på, når Aleksandar håndterer og pakker ordrer. Det kræver stort og køligt overblik at styre og navigere i vores lager for både webshop, og for Aleksandar handler det om at få brikkerne til at passe - i vaskeægte tetris-stil. Som uddannet bygningsmaler, har Aleksandar fagligt bredt kendskab til vores produkter. Det er Aleksandar som sørger for at dine varer når frem hurtigst muligt. Og gerne hurtigere end du forventer. Han løber gerne ekstra hurtigt for din skyld. Fun fact: Aleksandar har været profesionnel fodboldspiller.

Næste gang Aleksandar skal male, bliver det en rød taburat

Jens Birch Havreballe 
Product Manager

Jens går proaktivt til værks, når han udvikler relevante projekter for Malgodt.dk. Med et indgående produkt- og branchekendskab, favner gennemførte projekter blandt andet værdiskabelse og optimering i Malgodt.dks værdikæde - et konstant fokus på at skabe mest muligt værdi for kunden i kunderejsen gennem nuværende og nye initiativer, online såvel som fysisk. Særligt et optimalt produktmix er med til at sikre os positiv udvikling. Bæredygtig transformation gælder også i vores industri, og derfor har Jens fingeren på pulsen i den teknologiske udvikling, som sikrer at vi fortsat kan levere bæredygtige og miljøvenlige løsninger til vores kunder.

Næste gang Jens skal male en dør, bliver det i farven: NCS: S3560-R80B

Pia 
Kundeservice-wizard

Hvis du har spørgsmål til din ordre, så er det højst sandsynligt Pia du får fat i. Pia er hammerdygtig til sit arbejde, og både vi, og kunderne, sætter stor pris på Pia´s venlige væsen, og hendes evne til altid at forholde sig positivt til situationen. Pia er meget grundig, og hun helmer ikke før dit problem er løst, eller din pakke er lokaliseret. Hun gør alt dette imens hun jonglerer fragtfirmaer, post m.m. Vi lover at du har de bedste forudsætninger for at opgaven bliver løst, når du har Pia i den anden ende af telefonen.

Næste gang Pia skal male en væg, bliver det i farven: 6378 Iconic 

Louise
Kundeservice & rådgivning 

Når du skriver til os med spørgsmål til et produkt, så sidder Louise klar til at give dig et fagligt og venligt svar. Louise er super god til at vejlede kunderne, så hvis du har brug for sparring til et maler- eller epoxyprojekt, så er Louise den helt rigtige at spørge. Louise tager telefonen og svarer på alle dine spørgsmål - også på e-mail og på chatten. Louise har lidt af en klæbehjerne, så hun ved rigtig meget om mange forskellige produkttyper, og hun kan helt sikkert hjælpe dig i mål/guide dig i den rigtige retning, når du skal i gang med dit gør-det-selv projekt.  

Louise har lige malet med farven Stay Tracy

Daniel 
Studiemedhjælper

Som studiemedhjælper er Daniel hands-on på mange forskellige arbejdsområder. Det primære fokus er at hjælpe på lageret med pakkeriet, samt at ekspediere kunder i butikken i Aarhus. Daniel ved en hel masse om maling, og er super god til at hjælpe kunderne i mål. Daniel har masser af gå-på-mod, et strålende humør og er altid klar med en hjælpende hånd. Daniel studerer Multimedie Design på Erhvervsakademiet, og springer gerne ud i opgaver som kan booste hjemmesiden endnu mere. 

Daniel skal snart male med farven 5503 Natural Blue

Lukas
IT-udvikler

Lukas er én af hjernerne bag al den teknologi og den funktionalitet, som du ikke kan se, men som får hele hjemmesiden til at køre. Lukas er en super dygtig udvikler som, sammen med Rasmus, får optimeret og implementeret nogle vanvittig fede løsninger på hjemmesiden. Lukas ved ikke helt så meget om maling som resten af banden, tilgengæld så har han det skarpe overblik når det kommer til udvikling af webshoppen. 

Hvis Lukas skulle male én farve derhjemme, så skulle det være: 6379 Cityscape

Maibritt
Butiksassistent, Aarhus

Maibritt er grundig og super dygtig til at rådgive og hjælpe kunder. Hun har en dyb faglig indsigt i vores produkter, så hvis du har spørgsmål om maling, farver eller noget helt tredje, så er det helt sikkert Maibritt, du skal spørge. Mange års erfaring gør at Maibritt´s gode råd og venlige rådgivning, giver dig de bedste forudsætninger for et godt projekt. Maibritt hjælper kunder alt imens hun jonglerer pakkeri, lager m.m. Hendes gode humør smitter af på både hendes kolleager og de kunder, som Maibritt hjælper.  

Næste gang Maibritt skal male bliver det med farven 10246 Velvet

 


Historien bag

På ingeniøruddannelsen Business Development Engineer i Herning, møder Kresten i 2010 sin medstuderende og kommende partner, Lars Nørgaard. De deler begge en interesse for e-commerce og digital forretningsudvikling og da Kresten tidligere har haft et spartel- og malerfirma, synes de at der mangler en digital dimension i markedet for salg af maling og relaterede produkter.

Malgodt.dk er LIVE i 2011 og sideløbende med deres studier, sælger og rådgiver de private gennem chat og på telefon. Hvad der startede som et studierelevant projekt, udvikler sig hurtigt til at være et frisk pust i en støvet branche. I 2015 bliver Lars og Kresten officielt fuldtidsansatte i Malgodt.dk og de åbner den første butik på Frederiks Alle i Aarhus.

Rasmus bliver i 2016 partner og starter som IT-ansvarlig i det unge team. En større butiksmulighed åbner sig og i 2016 flytter Malgodt.dk lokaler til Frederiks Alle 111 og Camilla starter som butikschef.

I 2018 udvides Malgodt.dk med endnu en butik. I butikken på Islevdalvej 53 i Rødovre, møder du Mette, Kenneth, Maria og Kresten, der sammen sørger for, at du får professionel og kyndig rådgivning i dit malerprojekt. Butikken på Islevdalvej i Rødovre blev for lille og 2020 flyttede vi til flotte lokaler på Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup - blot et langt stenkast fra den gamle butik. 

I dag er vi i alt et team på 28 medarbejdere. 

Flügger Group A/S har d. 25/6-2021 købt alle aktier i Malgodt ApS. Vi står nu stærkere end nogensinde til at fortsætte vores videre rejse med det samme fokus, som vi hidtil har haft - nemlig at udvikle og forbedre kunderejsen, når der skal købes maling.