Brug for hjælp?     42 618 618

Om Malgodt.dk

Hos Malgodt.dk har vi en vision om at skabe rammerne for hvad en moderne farveforretning skal kunne i en digitalt forbundet verden. Vi vil skabe rammerne for den bedste omni-channel købsoplevelse gennem overskueligt farvevalg, professionel rådgivning og salg af relaterede produkter - fysisk såvel som online.

Dette opnår vi ved at bygge inspirerende butikker på centrale lokationer, drevet af proaktive medarbejdere med høj faglig viden. Vi deler glædeligt ud af vores viden og ekspertise i vores butikker, gennem e-mail, chat, telefon og på sociale medier. Med fokus på IT og transparent sammenkobling mellem vores butikker og webshop, skaber vi en behagelig og gnidningsfri købsoplevelse på tværs af vores kanaler.

Vores værdigrundlag:
- Ærlighed og imødekommenhed. Både over for kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.
- Fokus på langsigtede relationer. Vi forsøger ikke at prakke dig noget på og måler ikke på det hurtige og kortsigtede mersalg.
- Vi værdsætter selvstændighed og iværksætteri. Nye tider kræver nye vaner - og med kreative idéer og projekter skaber vi værdiskabende initiativer. 

Hvad laver en moderne malerforretning i hverdagen? Følg med på vores kanaler. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende guides til dit næste malerprojekt. På vores Facebook, Instagram og Youtube finder du vores hjælpevideoer, som guider dig gennem et helt projekt.

Ellers kan du også læse lidt om os herunder...


Kresten Kjær Larsen 
Director, Online Marketing

Kresten sidder aldrig stille, og du har måske allerede set ham i en af vores populære vejledningsvideoer på YouTube. Kresten sørger for, at vi har en stærk positionering online og er tilstede på relevante kanaler, så vi kan rådgive og inspirere i et digitalt univers. Med stor viden omkring vores produkter, kan Kresten give dig professionel og konkret rådgivning, når du skal igang med dit næste malerprojekt. Kresten rådgiver om alt fra farvesammensætning til teknisk avancerede produkter og han har stor erfaring med, og viden om, epoxyprojekter. Fun fact: Kresten har haft sit eget spartelfirma.

Krestens næste bil bliver i farven: S-0500-N

Lars Anton Nørgaard
Head of Finance & Logistics

Med sit rolige, vestjyske væsen holder Lars hovedet koldt, når han planlægger og udarbejder kommercielle mål, som løbende monitoreres med økonomisk styring. Med sit logistiske overblik, sørger Lars for at vi sikrer effektiv håndtering og behandling af ordrer online, så du modtager dine varer hurtigst muligt. Med bredt og moderne produktkendskab, sørger Lars for at vores fysiske butikker i Aarhus og Rødovre har relevant sortiment med moderne produkter for at hjælpe dig godt på vej i dit næste projekt. Fun fact: Lars har Østjyllands hurtigste baghånd i badminton.

Hvis Lars skulle male en farve derhjemme er det: 7624 Treasure

Rasmus Hein Ærthøj
Head of IT & Digital Business Development

Som IT-ingeniør har Rasmus det skarpe overblik, når der skal udvikles systemer som kan håndtere sammenspillet mellem vores fysiske butikker og webshop. Med sin stærke forretningsforståelse, aktiverer Rasmus den data vi har til rådighed for at sikre at du får en sammenhængende og god oplevelse, når du handler hos Malgodt.dk. Foruden fokus på frontend-udvikling, bruger Rasmus meget af sin tid på at udvikle ting, som du ikke kan se og sørger for, at du trygt kan handle hos Malgodt.dk og at dine personlige data forbliver personlige.
Fun fact: Rasmus har siden 2014 været Yachtskipper af 3. grad.

Næste gang båden skal males, bliver det i farven: S4926-B02G

Camilla Bang Fynne
Store Manager, Aarhus

Farvetrends og farvesammensætning i den moderne indretning er Camillas spidskompetence. I butikken i Aarhus har Camilla, med nye og kreative tiltag, skabt en inspirerende og stærk visuel identitet. Som uddannet farvehandler, har hun bredt og dybdegående kendskab til tekniske forskelle i vores produkter. Med denne viden giver Camilla dig grundig vejledning og med omhu sørger hun for, at du kommer godt i mål med dit malerprojekt. Mange års erfaring med professionel rådgivning i både små og store projekter gør, at Camilla finder lige netop de produkter som passer til dig. Ligeledes har hun masser af gode råd, så du nemt og bekvemt kan sikre en flot slut finish. Fun fact: Vandt i 2002 Jyllandsmesterskaberne i 100-meter svømning. 

Camillas stue er allerede malet i: 6350 Soft Teal

Mette Bendix Bjerregaard
Store Manager, Rødovre

Dyb faglighed, teknisk kendskab og professionel rådgivning er hvad du kan forvente, når du snakker med Mette i Rødovre. Som uddannet farvehandler har Mette mange års erfaring med udvikling, sammensætning og nedbrydning af den tekniske struktur i specialtonede farver. Gennem professionel og personlig rådgivning, sætter Mette sig ind i dine behov og sørger for at du får de produkter, som passer til lige netop dit projekt. Mange års erfaring med rådgivning til både private og professionelle kombineret med en dyb, faglig indsigt i vores produkter, gør at Mette kan følge dig til dørs i både små og store projekter. Fun fact: Mette laver årets første Julerødkål i oktober.

Den næste kage Mette bager, bliver i farven: 1352 Form

Michelle Bjerke Lykke
SoMe & Marketing Manager

Michelle er ny i malerbranchen. Til gengæld har hun bred viden inden for Sociale Medier og hun går struktureret til værks, når Malgodt.dk planlægger og afholder partnersamarbejde. Ligeledes laver hun målrettet og relevant content til vores nyhedsbreve og sørger for at Malgodt.dk leverer relevant inspiration til kommende projekter hos nuværende og nye kunder. Michelle arbejder benhårdt større projekter og kampagner, men fokuserer også på nye initiativer som kan sikre at Malgodt.dk forbliver relevante og leverer inspirerende materiale på nuværende og nye kanaler - at være tilstede hvor det giver mening for kunden er hendes mantra. Fun fact: Michelle har en sød bomuldshund i farven S0300-N, som hun til stor glæde for kolleger og kunder tager med på arbejde.

Michelles køkkenvæg skal snart males i farven: 5455 Industrial Blue

Aleksandar Lazarevic
Packaging & Warehouse Assistant, Rødovre

Der er fart på, når Aleksandar håndterer og pakker ordrer. Det kræver stort og køligt overblik at styre og navigere i vores lager for både webshop, og for Aleksandar handler det om at få brikkerne til at passe - i vaskeægte tetris-stil. Som uddannet bygningsmaler, har Aleksandar fagligt bredt kendskab til vores produkter. Det er Aleksandar som sørger for at dine varer når frem hurtigst muligt. Og gerne hurtigere end du forventer. Han løber gerne ekstra hurtigt for din skyld. Fun fact: Aleksandar har været profesionnel fodboldspiller.

Næste gang Aleksandar skal male, bliver det en rød taburat

Jens Birch Havreballe 
Business Development

Ved siden af studiet BSc. in Economics and Business Administration på Aarhus BSS, går Jens proaktivt til værks, når han igangsætter relevante projekter for Malgodt.dk. Med et indgående produkt- og branchekendskab, favner gennemførte projekter blandt andet værdiskabelse og optimering i Malgodt.dks værdikæde - et konstant fokus på at skabe mest muligt værdi for kunden i kunderejsen gennem nuværende og nye initiativer, online såvel som fysisk. Bæredygtig transformation gælder også i vores industri, og derfor har Jens fingeren på pulsen i den teknologiske udvikling, som sikrer at vi fortsat kan levere bæredygtige og miljøvenlige løsninger til vores kunder. Fun Fact: Jens har spillet bordtennis på højt niveau og leverer en stabil serv. 

Næste gang Jens skal male en dør, bliver det i farven: NCS: S3560-R80B


Historien bag

På ingeniøruddannelsen Business Development Engineer i Herning, møder Kresten i 2010 sin medstuderende og kommende partner, Lars Nørgaard. De deler begge en interesse for e-commerce og digital forretningsudvikling og da Kresten tidligere har haft et spartel- og malerfirma, synes de at der mangler en digital dimension i markedet for salg af maling og relaterede produkter.

Malgodt.dk er LIVE i 2013 og sideløbende med deres studier, sælger og rådgiver de private gennem chat og på telefon. Hvad der startede som et studierelevant projekt, udvikler sig hurtigt til at være et frisk pust i en støvet branche. I 2015 bliver Lars og Kresten officielt fuldtidsansatte i Malgodt.dk og de åbner den første butik på Frederiks Alle i Aarhus.

Rasmus bliver i 2016 partner og starter som IT-ansvarlig i det unge team. En større butiksmulighed åbner sig og i 2017 flytter Malgodt.dk lokaler til Frederiks Alle 111 og Camilla starter som butikschef.

I 2018 udvides Malgodt.dk med endnu en butik. I butikken på Islevdalvej 53 i Rødovre, møder du i dag Mette og Kresten, der sammen sørger for at du får professionel og kyndig rådgivning i dit malerprojekt. 

I dag er vi i alt et team på 9 personer.