Default Menu

Om Malgodt.dk

Vi kan vores kram og har en passion for god kundeservice.

Nethandel er – i vores verden – ikke lig med dårlig eller ingen vejledning. Vi stiller dagligt vores brede kendskab om maling og spartling til rådighed for dig, så du får præcist de produkter og den vejledning, du har brug for. Derudover sælger vi kun produkter som vi kan stå inde for kvaliteten af, hvorfor du som kunde ikke skal være i tivivl om såvel produkt som rådgivning er i fineste kvalitet.

Hos Malgodt.dk er vi eksperter i kundeservice, maling, forbehandling og hvad der ellers skal gøres i forbindelse med malerarbejdet. Derudover har vi et stort engagement i at give vores kunder den bedste oplevelse, hvorfor vi altid vil give os tid til at yde netop dig den bedste service i forbindelse med dit køb.

Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard har stiftet malgodt.dk og sammen driver vi i dag forretningen. Kresten er også ejer og stifter af MK Spartel og Maling, der tidligere har beskæftiget op til 12 malere og arbejdsmænd.

Krestens erfaring inden for malerfaget sikrer dig den bedst mulige service fra en erfaren fagmand. Dette gælder for alle facetterne inden for rådgivning omkring maling eller spartling. Kresten har erfaring med alt lige fra maling og spartling i private hjem til store erhvervsopgaver.

Om os på malgodt.dk

Fem nemme kontaktflader til personlig vejledning og 48 timers leveringsgaranti

Har du som kunde spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på en af vores mange kontaktflader. Vi kan kontaktes på:

  • info@malgodt.dk
  • Gennem kontaktpunktet i topmenuen
  • Tlf. 42 618 618
  • På vores chat her på siden
  • Vores facebookside

I vores chatboks i nederste venstre hjørne er vi ofte online, og du kan chatte med os om maling, malerbehandling, farvevalg og meget andet omkring maling. Klik på ikonet for at chatte.
Vi vil også gerne hjælpe gennem vores videoer, der viser hvordan malermesteren (Kresten) gør når lejligheden, huset eller andet skal males.

Se vores videoer her.

Vi vil hos malgodt.dk sikre den bedst mulige service for dig som kunde, hvorfor det også er essentielt for os, at kunden er i centrum – hver gang. Derfor er det også vigtigt for os at pointere, at vi er lagerførende med vores produkter, hvorfor vi kan garantere levering af dit købte produkt inden for to hverdage. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med dit køb af maling.

Se interview i JyllandsPostens annoncetillæg den 30. maj 2015 - se den her (åbner i nyt vindue).

Se hvad vores kunder siger om osSådan startede det hele

Historien om Malgodt.dk ligger helt tilbage i 2007 hvor Kresten startede sit malerfirma MK Spartel & Maling. Firmaet blev grundlagt i Svendborg på Fyn og startede som et spartelfirma, men voksede hurtigt større og i 2008 beskæftigede Kresten 12 mand. Prestigeprojektet var Grand Hotel i Odense, hvor MK Spartel & Maling havde malerentreprisen i de sidste etaper af renoveringen, primært på 2. og 3. sal i hovedbygningen. I alt renoverede MK Spartel & Maling 78 af hotellets flotte gamle hotelværelser.

Efter projektet på Grand Hotel Odense blev afsluttet i 2009, begyndte Kresten at søge nye udfordringer og i 2010 startede han på ingeniøruddannelsen Business Development Engineer i Herning. Her mødtes de nuværende ejere Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard og lagde allerede i 2010 de første planer for webshoppen Malgodt.dk. 

Undervejs på studierne i Herning, arbejdede Kresten og Lars hårdt på Malgodt og i 2014 fik Kresten mulighed for, i forbindelse med studiet, at tage sin praktik i virksomheden. Dette medførte et øget fokus på forretningen og den voksede hurtigt og nåede i 2015 et niveau, så Kresten kunne blive fastansat den dag han gik til sin afsluttende eksamen på ingeniørstudiet. 

Lars startede på studiet et par år før Kresten og blev derfor allerede færdig i 2013, hvorefter han fik arbejde som civilingeniør hos DONG Energy, hvor han indtil sensommeren 2015 arbejdede med vindmøller og optimering af processer. Lars måtte sige sit job op for at træde til i Malgodt, da arbejdsopgaverne og den daglige drift fyldte så meget i hverdagen, at Kresten ikke alene kunne klare opgaverne, da serviceniveauet overfor kunderne altid er førsteprioritet.

Herunder kan du se hvordan værelsernes stil og facaden på Grand Hotel er i dag. 

MK Spartel og Maling stod for alt malerarbejde på Grand Hotel i Odense Grand Hotel Odense Grand Hotel - Odense