Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor EP Primer

925 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Svarer til ca: 3 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

925 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EP Primer

Profloor EP-Primer er en 2-komponent primer til epoxybelægning, som f.eks. den klare Epoxybelægning EP-TL
EP primer er en tyndftlydende epoxyprimer, som er hurtigtørrende med en brugstid(potlife) på 30 min. Måden denne primer anvendes på, er ved at blande de to komponenter i sættet og derefter fordele primeren ud på gulvet i små portioner. Når portionerne er fordelt ud på gulvet, fordels primeren med en metalspartel eller tandspartel, således der kommer et jævnt lag ud på gulvet. Hvis du lægger under 500 gram per kvm. anbefaler vi at du overruller med en malerrulle. Når du går på epoxyprimeren skal du have pigsko på. Vi anbefaler at bruge 200 - 300 g. per kvm. for at få primet gulvet optimalt, du kan dog godt rulle den tyndere ud eller spartle den tykkere. Du kan bruge op til 500 g. per kvm. Når Primeren har tørret i10-20 timer kan der laves et toplag ovenpå. EP-Primeren giver et "weet-look" til gulvet. Farven svarer til at man hælder vand på inden gulvet er behandlet. Hvis ikke du ønsker dette udtryk, så skal der primes med en anden form for primer.

Når EP-Primer eller andre epoxybelægningsprodukter påføres er det vigtigt at temperaturen er faldende i det rum du skal påføre det i.

Denne primer kan også bruges til vandig epoxymaling hvis du vil have et helt jævn resultat, eller alternativt bruge den vandige EW epoxy støvbinder som primer hertil.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Grunder
Primer til Epoxybelægning
Bruges til:
Beton
Forberede før maling
Grunding inden epoxy
Overflade:
Beton
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse Produktblad