Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark
Profloor EP-SL Epoxybelægning sæt 20 kg
Profloor - EP-SL Epoxy
Profloor - EP-SL Epoxy Forbrugstabel EP-SL Epoxybelægning i garage

2,199 DKK

(*alle priser er inkl. moms)  • Køb 6 for 1.874,00 DKK pr. stk. og spar 15%
Svarer til ca: 0.75 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Ral 7038 - Lys grå

* Påkrævede felter

2,199 DKK

(*alle priser er inkl. moms)  • Køb 6 for 1.874,00 DKK pr. stk. og spar 15%

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EP-SL Epoxybelægning sæt 20 kg

Epoxybelægning til f.eks. betongulve, hvor der ønskes stor slidstyrke og helt fugtspærrende underlag. Dette produkt er ikke en maling, og skal derfor spartles ud. Dette produkt er ikke et vi anbefaler hvis ikke du tidligere har prøvet at arbejde med Epoxybelægning da det er mere vanskeligt at arbejde med end en maling, og er et professionelt produkt. 

Brugstiden på produktet er kun 20-25 min. hvilket også er en af grundene til vi kun anbefaler dette hvis tidligere har arbejdet med epoxy. Sættet må ikke opdeles og skal efter blanding lægges ud på gulvet i plamager som derefter kan fordeles. Har du ikke tidligere arbejdet med epoxy anbefaler vi i stedet at du bruger epoxymaling. Hvis ikke EP-SL hældes ud af spanden fremskyndes hærdeprocessen og brugstiden vil være maks 15 min.

Profloor EP-SL er en 2-komponent epoxy, som er både vand- og kemikalieresistent og giver en rigtig god holdbarhed. Vi anbefaler at prime med Profloor EP-Primer inden der udlægges EP-SL epoxy på gulvet, for at sikre det bedst mulige resultat. Proflor EP-SL lægges ud med en spartel. Du kan her enten bruge en tandspartel eller en almindelig metalspartel. Vi anbefaler 1 eller 2 lag, alt efter lagtykkelsen og kravene til gulvet. Andet lag kan rulles over, for at give en ensartet overflade.Uanset om du spartler eller ruller epoxybelægningen på, anbefaler vi at du ruller efter med en pigrulle for at minimere evt. luftbobler i det endelige resultat. Denne Epoxybelægning kommer i de fem standardfarver, der findes i farvevælgeren. Vi kan tone den i andre farver mod tonetillæg. Kontakt os endelig på mail eller telefon for at høre mere om muligheder og priser.

Har  du brugt flydespartel eller selvnivellerende spartel, husk at kontrollere om spartlen er godkendt til epoxy inden du påfører denne. Se også databladet for yderligere informationer.


Det bedste resultat opnåes ved at bruge omkring 2-2,3 kg/m2. Dvs. at én spand på 20 kg. rækker til ca. 10 kvm. overflade. Du kan dog påføre EP-SL i langt mindre lagtykkelser også, hvis blot du ønker en stærk overflade.  Husk altid at påføre epoxybelægning i faldende temperatur.

Fakta:
2-komponent
Stærk overflade
Tåler rengøring
Uden opløsningsmidler
Bruges til:
Betongulve
Gulve med slid
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Puds - beton - mursten
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad