Default Menu

Vejen til billig malingFå 15% rabat på dit første køb. Opret dig her og spar ekstra!

Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Ral 7038 - Lys grå

* Påkrævede felter

1,119 DKK

Har du set det billigere? Klik her

På Lager
Levering 1-3 dage

Profloor Epoxy gulvmaling - Flere farver - 12 kg.

ProFloor Epoxymaling er en 2-komponent vandbaseret Epoxy gulvmaling, der primært anvendes til indendørs betongulve hvor en del slid forekommer. Epoxygulvmalingen er en meget holdbar maling, som bruges mange forskellige steder. Epoxy gulvmaling er historisk set brugt mest til garager eller værksteder. I dag er epoxyen dog en meget populær maling der bruges til mange forskellige rum i det moderne hjem. Epoxymalingen bruges i dag i mange forskellige rum, enten til trægulve med slid, betongulve hvor man ønsker en stærk og flot overflade. Hvis du skal male på ubehandlede underlag så skal første lag fortyndes med 10% vand. Gulve der males med epoxymaling skal altid være slebet inden man maler for at sikre vedhæftning.
Epoxyen bruges også stadig til haller, værksteder og andre gulve med meget slid. Se farver i farvevælgeren(denne vare leveres kun i de viste standardfarver)
Vær obs. på at hvis du maler ovenpå flydespartel, skal du kontrollere at spartlen er godkendt til overmaling for en holdbar bund.
Denne ProFloor Epoxy er produceret i Danmark og er i god kvalitet.  Hvis du skal være sikker på, at gulvet holder i en garage, så anbefaler vi at du enten primer med EP-Primer inden eller efterfølgende giver Hagmans Hjulspor i hjulsporene, da nogle typer dæk kan gå ind op opløse malingen, så vedhæftningen slipper.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Glans 50
God kvalitet
Stærk overflade
Vandbaseret
Bruges til:
Betongulve
Ekstra robust overflade
Garagegulve
Gulve med slid
Kælder
Værkstedsgulve
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Træ og Beton
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad