Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Profloor EPW Epoxymaling 12 kg - Flere Farver

1,249 DKK

(*alle priser er inkl. moms)  • Køb 5 for 1.099,00 DKK pr. stk. og spar 13%
  • Køb 12 for 999,00 DKK pr. stk. og spar 21%
Svarer til ca: 5 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
RAL 7038 - Lys Grå

* Påkrævede felter

1,249 DKK

(*alle priser er inkl. moms)  • Køb 5 for 1.099,00 DKK pr. stk. og spar 13%
  • Køb 12 for 999,00 DKK pr. stk. og spar 21%

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Profloor EPW Epoxymaling 12 kg - Flere Farver

Profloor EPW Epoxymaling er en vandfortyndbar epoxymaling, der fås i mange flotte farver inkl. de signalfarver der er godkendt af arbejdstilsynet til at lave opmærkninger. Signalfarverne ses i farvekortet sammen med de andre grå farver. Malingen er en stærk vandig epoxymaling, som har den fordel at den har en Potlife (epoxymalingens brugstid) på 3 timer. 
På ubehandlet betongulv skal der enten primes med EP-Primer eller fortyndes med 10% vand på første lag og andet lag påføres udfortyndet. Er underlaget ikke sugende, så skal der ikke fortyndes. Tidligere malede overflader skal matslibes inden der kan overmales. Husk at et støbt betongulv skal være gennemhærdet og slebet inden dette kan males på. Det samme gør sig gældende for gulve med flydespartel, og her skal den flydespartel der er brugt også være godkendt til epoxymaling. Husk denne epoxymaling er en tyndflydende 2-komponent maling, så den rulles ud i modsætning til epoxybelægning som kan spartles ud i tykkere lag. Vær obs. på at hvis du skal male med signalgul eller rød, så anbefaler vi en hvid bund, så malingen kan dække bedre.

Fakta:
2-komponent
Bruges til indendørs
Grunder
Primer til Epoxybelægning
Bruges til:
Beton
Betongulve
Epoxymaling
Maling indendørs
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Beton
Tidligere malede overflader
Træ
 
Beskrivelse