Rækkeevne på FäRG indfarvet spartelmasse

Hvor meget FäRG Spartel skal du bruge?
Når du skal spartle med FäRG indfarvet spartel, skal du regne med at én spand i gennemsnit rækker til 6-8 kvm. færdigspartlet væg. Dvs. at hvis du har en væg på 16 m2 så skal du bruge 2 til 3 x 10-liters spande for at lave væggen færdig. 

Selve spartelmassen kan række langt, hvis du får lavet et meget tyndt lag, derfor skal du være opmærksom på at forseglingen ikke kan strækkes på samme måde. Forseglingen rækker 6-8 kvm og du bør sikre dig at der er nok til hele væggen inden du går i gang. Husk at det reelt set er forseglingens rækkeevne der styrer forbruget. Hvis du fx. har en væg på 8 kvm, så vil der teoretisk være nok i ét sæt FäRG, men da det er individuelt hvor meget spartel og forsegling man bruger, så vil vi anbefale at du køber ét sæt FäRG + 1 x forsegling - således har du ekstra forsegling hvis du ikke får det til at række. 

Hvornår kan forbruget variere?
Når du spartler en FäRG væg skal du være opmærksom på, at forbruget kan variere meget afhængig af det underlag du spartler på. Spartler du fx. på et groft underlag så som grovpuds, savsmuldstapet eller andet ujævnt underlag, så skal du forvente et højere forbrug. 
Spartler du derimod på meget glatte overflader så som glasfilt, finpuds, gips eller lignende, så vil forbruget være mindre og en FäRG spand vil dermed række længere. 
Når vi skriver at en spand rækker til ca. 6-8 m2 færdigspartlet væg, så er det udregnet som et gennemsnit på alle typer overflader samt flere forskellige menneskers oplevelser(det er forskelligt fra person til person hvor meget man spartler på). 
Forseglingen kan også rulles på i forskellige lagtykkelser, så derfor skal du være opmærksom på, at du skal sikre dig at have rigeligt forsegling - køb derfor hellere en forsegling for meget. Den ekstra forsegling kan du altid returnere - det kan du ikke med spartelmassen. 

Er du i tvivl om noget så ring til os på 42 618 618, chat med os i nederste højre hjørne, eller skriv os en mail - vi svarer altid hurtigt og hjælper med alle din spørgsmål. 

Rækkeevne på FäRG spartelSå langt rækker FäRG