Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Returnering

✔ Har du købt for meget maling til dit projekt, eller fortrudt dit køb? Så kontakt os for returnering.

✔ Husk! Du kan kun returnere maling som ikke er tonet. Indfarvet spartel kan ikke returneres. 

Hos Malgodt lægger vi altid vægt på god kundeservice, og derfor udvider vi din returret fra de lovpligtige 14 dage, til 90 dages fuld returret på ikke tonede produkter.

Dette betyder, i praksis, at på alle vores standardfarver(farver der ikke er vlagt i en farvevælger) er der altid 90 dages returret, og vi hjælper selvfølgelig gerne med processen.

Det skal være nemt at handle hos Malgodt.dk, og defor kan du som kunde altid levere dine returvarer i hvilken som helst af vores fysiske lokationer. Uanset hvor varen er afhentet. Vi overfører selvfølgelig det fulde returbeløb med det samme. 

Varens stand, når du sender den retur er også vigtig.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores fysiske butikker. 
Hvis der sker en fragtskade fra du sender noget til os, så er det dig selv der er nødt til at klare erstatningen med dem der har sendt varen.

Du kan sende det retur til os på vores adresse i Glostrup. Dette er en omkostning som du selv skal afholde. Hvis det sendes retur, skal det ske til vores adresse med levering i vores åbningstid, vi har altså ikke mulighed for at afhente returforsendelser på posthus eller pakkeboks. 

Du kan også returnere varerne i en af vores egne butikker på Frederiks Allé 111, Aarhus C eller Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup.

Hvis du har brug for hjælp til transport af varerne, så ring endelig til os på 42 618 618 - vi hjælper med et smil :-)