Brug for hjælp?     42 618 618

Returnering

✔ Har du købt for meget maling til dit projekt, eller fortrudt dit køb? Så kontakt os for returnering.

✔ Husk! Du kan kun returnere maling som ikke er specialtonet. FäRG spartel kan ikke returneres. 

Hos Malgodt lægger vi altid vægt på god kundeservice, og derfor udvider vi din returret fra de lovpligtige 14 dage, til 90 dages fuld returret på ikke tonede produkter.

Dette betyder, i praksis, at på alle vores standardfarver er der altid 90 dages returret, og vi hjælper selvfølgelig gerne med processen.

Det skal være nemt at handle hos Malgodt.dk, og defor kan du som kunde altid levere dine returvarer i hvilken som helst af vores fysiske lokationer. Uanset hvor varen er afhentet. Vi overfører selvfølgelig det fulde returbeløb med det samme. 

Varens stand, når du sender den retur er også vigtig.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis der sker en fragtskade fra du sender noget til os, så er det dig selv der er nødt til at klare erstatningen med dem der har sendt varen.

NB! Returnering af varer i de fysiske lokationer gælder kun for varer fra Beck & Jørgensen og Caparol.

Har du købt tapet eller maling fra en anden producent, skal returnering ske til vores egne butikker på enten Frederiks Allé 111, Aarhus C eller Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup

Du kan enten sende det retur til os eller møde op i butikken med varerne. Hvis du har brug for hjælp til transport af varerne, så ring endelig til os på 42 618 618 - vi hjælper med et smil :-)