Indkøbskurv
Check Fri fragt over 500,-
Check Gebyrfri betaling
Check 90 dages returret

Returret hos Malgodt.dk

Hos malgodt lægger vi altid vægt på god kundeservice, og derfor udvider vi din returret fra de lovpligtige 14 dage, til 90 dages fuld returret på ikke tonede produkter. Dette betyder i praksis at alle vores standardfarver er der altid 90 dages returret på, og vi hjælper selvfølgelig gerne med processen. 

Vi lægger meget vægt på det skal være nemt at handle hos Malgodt.dk og defor kan du som kunde altid levere dine returvarer ind i en hvilken som helst af vores fysiske lokationer, også selvom du har købt/afhentet varen fra en anden lokation end der hvor du ønsker at aflevere. Vi overfører selvfølgelig beløbet, du skal have retur, med det samme.

NB! Returnering af varer i de fysiske lokationer gælder kun for varer fra Beck & Jørgensen og Caparol. Har du købt tapet eller maling fra en anden producent, skal returnering ske til vores butik på Frederiks Allé 111 i Aarhus C. Du kan enten sende det retur til os eller møde op i butikken med varerne. Hvis du har brug for hjælp til transport af varerne, så ring endelig til os på 42 618 618 - vi hjælpe med et smil :-)