Brug for hjælp?     42 618 618
FäRG #SNE Inkl. Forsegling
10 liter
Svarer til ca: 0.7 m2 overflade - Hjælp?

595 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FäRG #SNE Inkl. Forsegling

FäRG #SNE er den hvide farve i FäRG-familien, der med sit helt lyse og sarte udtryk emmer af stilrenhed. Med FäRG i farven #SNE får du helt lyse vægge, men med det helt karakteristiske udtryk som FäRG spartelmassen giver. #SNE er til vægge eller rum hvor du ønsker noget andet end alm. hvid maling, hvor du vil skabe spil i væggens overflade og bringe en lun fremtoning frem i de lyse vægge.


#SNE giver ikke helt så meget liv og spil på væggen, som farverne, men en neutral og blød finish. Du skaber strukturen, når du laver væggen.
Der medfølger 1 bøtte FäRG Forsegling til dette produkt. FäRG Forsegling bruges som topcoat på den færdigspartlede overflade for at skabe en slidstærk og vaskbar overflade. 


// Vær opmærksom på at farven ikke altid gengives korrekt på skærme, samt den varierer fra rum til rum, afhængig af lysindfald osv. Farven kan ses i vores butikker.


FäRG er en bestillingsvare, som ikke kan returneres.


Fakta:
Spartelmasse
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Beton
Ensartet bund
Gipsplader
Murværk
Puds - beton - mursten
Spartel
Tapet - væv - filt
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse Produktblad