Brug for hjælp?     42 618 618
FäRG #STRANDSTEN Inkl. Forsegling
10 liter
Svarer til ca: 0.7 m2 overflade - Hjælp?

595 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

FäRG #STRANDSTEN Inkl. Forsegling

FäRG #STRANDSTEN er en flot naturlig grålig farve, der passer perfekt i den minimalistiske indretningsstil. Med FäRG i farven #STRANDSTEN bringer du de naturlige farver fra de danske kyster ind i rummet, og får på fornem vis et råt udseende på væggene. Med FäRG #STRANDSTEN kan du skabe karaktér og vovethed i indretningen uden at skulle spekulere for meget på farvekombinationerne - FäRG #STRANDSTEN er god grå farve når du ønsker at få mere liv på væggene. Farven giver en flot beton New Yorker lignende væg. 
Der medfølger 1 bøtte FäRG Forsegling til dette produkt. FäRG Forsegling bruges som topcoat på den færdigspartlede overflade for at skabe en slidstærk og vaskbar overflade. 


// Vær opmærksom på at farven ikke altid gengives korrekt på skærme, samt den varierer fra rum til rum, afhængig af lysindfald osv. Farven kan ses i vores butikker.


FäRG er en bestillingsvare, som ikke kan returneres.


Fakta:
Spartelmasse
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Beton
Ensartet bund
Gipsplader
Murværk
Puds - beton - mursten
Spartel
Tapet - væv - filt
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse Produktblad