Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Birds Wallpaper Deep Blue Gold 182

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Birds Wallpaper Deep Blue Gold 182

Skab et ekstravagant udtryk i dit hjem med Birds Wallpaper, hvor de detaljerede fugle giver en fortryllende effekt på væggen. Et meget flot og betagende look, der er med til at give et eksklusivt, men samtidigt afdæmpet udtryk. Ferm Living 182 er inspireret af kendte teknikker og papirmarmorering. Birds Wall Paper i Blå og Guld er ligesom mange af Ferm Livings andre tapeter et non-woven tapet, der gør det super nemt at vedligeholde og hænge op. 

Vær opmærksom på, at farverne blandes i hånden ved hver trykrunde og der kan derfor forekomme mindre forskelle på tværs af produktionspartierne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller rigeligt med tapet til større projekter - på denne måde sikrer vi, at tapetet er inden for samme parti. Hvis du har spørgsmål vedrørende Ferm Living Tapeter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os :-)

Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse