Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Horse Wallpaper 193

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Horse Wallpaper 193

Skab en fantastisk hyggelig og legende stemning med det flotte hesteprint, som i sin egen simple form giver rummet liv og energi. Det flotte print viser en hest i høj fart og er med til at give børnenes fantasi frit løb i en legende atmosfære. Formerne og printet er minimalistisk og i rolige og afdæmpede farver. Idéelt til det moderne børneværelse, der skal være en tand mere spændende og inspirerende end bare en ensfarvet væg :-).


Vi har et stort udvalg af tapeter fra Ferm Living. Ferm Living 193 Horseprint tapetet er et smart non-woven tapet, og du kan derfor tørre det over med en fugtig klud. Det er let at sætte op - så du kan roligt give dig i kast med selv at tapetsere. Hvis du har spørgsmål til tapet fra Ferm Living eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os!

Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse