Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Katie Scott Wallpaper Animals Sand

649 DKK

(Vejl. pris: 699 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Katie Scott Wallpaper Animals Sand

Den unge kunstner Katie Scotthar i samarbejde med Ferm Living skabt smukke og afdæmpede tapeter som indbyder til varme og stil i det moderne hjem. Katie Scott fokuserer i denne serie på det maritime udtryk og hendes emne har været muslingeskiller, koraller, tang og konkylier. Scott har et langt og flot CV med samarbejde med New York Times, avantgarde blomsterkunstner Azuma Makoto og større, internationale modebrands. 


Hos Malgodt.dk finder du et stort udvalg af tapeter fra Ferm Living. Katie Scott Animals i farven Sand er et non-woven taper, som gør det let at sætte op og vedligeholde. Et tapet som dette skal blot plejes ved at tørre det af med en fugtig klud. Skal du tapetsere et større område anbefaler vi, at du bestiller rigeligt med tapet. Farverne blandes i hånden, så på denne måde sikrer du at tapeterne stammer fra samme produktionsbatch og dermed er farverne ens. Hvis du har spørgsmål til tapeter eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os :-)
Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse