Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Katie Scott Wallpaper Shells Aqua 675

649 DKK

(Vejl. pris: 699 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Katie Scott Wallpaper Shells Aqua 675

Shells Aqua er Katie Scotts populære tapet som med sine muslingeskaller giver et roligt og afdæmpet udtryk. Den lidt støvede rosafarve komplimenterer det maritime strandtema. 


Den britiske illustrator Katie Scott har i samarbejde med Ferm Living skabt en serie af unikke og limiterede tapeter. Katie Scott er en anerkendt illustrator, og hun har særligt gjort sig opmærksom ved at illustrere dyre- og planteriget. Hun har en langt CV med arbejde for globale modebrands, japanske avantgarde kunstnere samt New York Times. 


Vi har et stort udvalg af tapeter fra Ferm Living. Ferm Living 675 Katie Scott Shells Aqua er et non-woven tapet fra Ferm Living der er let at sætte op og vedligeholde. I forhold til pleje skal du blot aftørre med en fugtig klud. Hvis du skal tapetsere et større område anbefaler vi, at du bestiller rigeligt med tapet. Da farverne blandes i hånden, kan der forekomme mindre nuanceforskelle på tværs af produktionspartierne - dette undgår du, hvis du bestiller samtidigt. 
Hvis du har spørgsmål vedrørende tapet fra Ferm Living eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os :-)


Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse