Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Marbling Wallpaper Beige 187

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Marbling Wallpaper Beige 187

Skab et unikt og fantastisk flot udtryk med Marbling tapet fra Ferm Living. Marbling 187 har et design der viser brydningen når farver rammer vand i bevægelse. En flot og naturlig dynamik, der skaber en vild med stadig afdæmpet stemning på væggen. De nærmest bølgende bevægelser og de flotte farver skaber liv på væggene og giver et fantastisk flot udtryk. Idéelt til det moderne og skandinaviske hjem.

Vi har et stort udvalg af tapeter fra Ferm Living. Ferm Living 187 Marbling Beige er et non-woven tapet fra Ferm Living der er let at sætte op og vedligeholde. I forhold til pleje anbefaler vi, at du blot aftørrer med en fugtig klud. Hvis du skal tapetsere et større område anbefaler vi, at du bestiller rigeligt med tapet. Da farverne blandes i hånden, kan der forekomme mindre nuanceforskelle på tværs af produktionspartierne - dette undgår du, hvis du bestiller samtidigt. 
Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse