Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Marbling Wallpaper Charcoal 186

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Marbling Wallpaper Charcoal 186

Skab et unikt og fantastisk smukt udtryk med Marbling tapet fra Ferm Living. Marbling 186 viser brydningen når farver rammer vand i bevægelse. En flot og naturlig dynamik, der skaber en vild med stadig afdæmpet stemning på væggen. Den halvmørke kulfarve og de nærmest bølgende bevægelser skaber liv på væggene og giver et fantastisk flot udtryk. Idéelt til det moderne og skandinaviske hjem.

Vi har et stort udvalg af tapeter fra Ferm Living. Ferm Living 186 Marbling Charcoal er et non-woven tapet fra Ferm Living der er let at sætte op og vedligeholde. I forhold til pleje skal du blot aftørre med en fugtig klud. Hvis du skal tapetsere et større område anbefaler vi, at du bestiller rigeligt med tapet. Da farverne blandes i hånden, kan der forekomme mindre nuanceforskelle på tværs af produktionspartierne - dette undgår du, hvis du bestiller samtidigt. 
Hvis du har spørgsmål vedrørende tapet fra Ferm Living eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os :-)
Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse