Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Thick Lines Grey Off White 181

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Thick Lines Grey Off White 181

Striber går aldrig af mode - og af selv samme grund kan du nu skabe en flot og udfordrende stil i dit hjem. Med Thick Lines 181 udfordrer du ikke kun dit hjem, men giver det også et klassisk og moderne udtryk. Thick Lines Dusty Blue Off White er idéelt til det skandinaviske og moderne hjem. Tapetet er ligesom Ferm Livings andre tapeter et non-woven tapet, der gør det letopsætteligt og let af vedligeholde. Så du kan derfor roligt give dig i kast med at tapetsere. 

Vi har et stort udvalg af flotte tapeter fra Ferm Living - og vi er eksperter inden for vejledning! Da farverne blandes i hånden, kan der forekomme nuanceforskelle på tværs af produktionspartierne. Skal du tapetsere et større område, anbefaler vi at du bestiller rigeligt. Tapet inden for samme ordre er fra samme parti og på denne måde er du farvemæssigt sikret. 
Har du spørgsmål vedrørende Ferm Living eller andre produkter er du altid velkommen til at kontakte os :-)Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse