Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Ferm Living Thin Lines Grey Off White 180

499 DKK

(Vejl. pris: 549 DKK , Spar 50 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Ferm Living Thin Lines Grey Off White 180

Skab moderne indretning med striber i flotte farver fra Ferm Living. De smalle og farvede striber skaber en afdæmpet eksklusivitet i dit hjem og løfter rummets æstetiske udtryk. Særligt i samspil med den grå og nærmest flødefarvet hvid, dannes der en eksklusiv stemning i rummet. De smalle striber fås i flere farver og Thin Lines Grey Off White er et non-woven tapet, som gør det utroligt let at sætte op. Du kan derfor roligt give dig i kast med at sætte tapet op :-). Skal du tapetsere et større område, anbefaler vi at du bestiller rigeligt med tapet, da farverne kan have en minimal variation på tværs af produktionspartierne - du bør derfor tapetsere væggen med tapet fra samme parti. Tapet bestilt på samme ordre er selvfølgelig fra samme parti. 

Overflade:
Ensartet bund
Mønsterrapport:
0 cm
Rullelængde:
10 meter
Rullebredde:
53 cm
 
Beskrivelse