Brug for hjælp?     42 618 618

Wallstickers

Med wallstickers kan du nemt tilføre smarte effekter, eftertænksomme citater eller spændende mønstre til dine vægge. Fås i mange forskellige mønstre, farver og størrelser. Læs mere om de mange muligheder med wallstickers her, og bestil dem hos Malgodt.dk med direkte levering i løbet af 1-3 hverdage.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trænger du til, at der sker noget nyt på dine vægge? Eller har væggen fået en skade, du har brug for at få dækket i en fart – uden at skulle i gang med at male? Eller skal væggene i børneværelset gøres lidt mere spændende? Så er wallstickers en smart og enkel måde at løse det på. Det er større eller mindre foliestykker i forskellige mønstre, udformninger eller tekster, du kan sætte op på væggen.

De fleste wallstickers er selvklæbende, og kommer på en praktisk bærefolie med pasmærker. Så kan du nemt få sat dem op, uden først at tage et kursus i skiltemaling. Bare mål op med et par små blyant- eller kridtmærker og sæt dine wallstickers op. Så sidder de lige præcist der, hvor du vil have dem – snorlige og flotte!

Wallstickers til mange forskellige formål

Som vi allerede har været inde på, kan du få wallstickers til mange forskellige formål – og i mange forskellige design og farver.
Nogle wallstickers skal sættes op samlet på væggen, sådan som du modtager dem. Andre kan fordeles hen over væggen, ganske som du har lyst til. Enten i et nøje defineret mønster eller mere tilfældigt. Helt som du vil have det.

Wallstickers kan sættes op overalt, bare der er plads og de kan klæbe på den overflade, du ønsker at montere dem på. De wallstickers vi sælger, klæber fint på både vægge beklædt med tapet og fint glasvæv. Vores wallstickers kan også sættes på malede, pudsede vægge.

Kræver en glat væg

Vil du have det bedste resultat, kræver det en ren, glat væg, du kan sætte din nye wallsticker op på. Selv små ujævnheder kan ødelægge helhedsindtrykket – alt efter hvilken type wallsticker du vælger.
Sørg for at rengøre og tjekke væggen, før du sætter wallstickeren op. Snavs og f.eks. løst eller hullet tapet, forkorter levetiden på din wallsticker – og kan nemt ødelægge helhedsindtrykket.

Vil du dække en skade på væggen, er der derfor vigtigt, at du vælger en wallsticker, hvor et enkelt element i wallstickeren kan dække skaden. Sørg også for, at eventuelle ujævnheder eller huller på og omkring skaden er udjævnet, inden du sætter wallstickeren op. Ellers kan du blive ved med at se skaden – og så virker wallstickeren nærmer som en magnet, der tiltrækker opmærksomhed til skaden. I stedet for at camouflere den.

Køb wallstickers hos Malgodt.dk

Skal der mere spræl på væggen i stuen, gangen eller børneværelset? Så bestil en af vores flotte wallstickers i dag. Vi sender direkte til din adresse i løbet af 1 til 3 hverdage. Så rul op til toppen af siden, og find den wallsticker i dag, der fuldender din indretning!