Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Roll and Go Den Moderne Malerbakke!

49 DKK

(Vejl. pris: 89 DKK , Spar 40 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Roll and Go Den Moderne Malerbakke!

Roll and Go er det moderne bud på en super smart og transportabel malerbakke. Roll and Go består af to rum, hvoraf det ene er beregnet til opbevaring af pensel og det andet er til en mindre rulle med indbygget rulleoverflade. På denne måde sikrer du dig den flotteste finish på dit projekt, når du f.eks. til male kanter samt højere områder, der kræver at du står på en stige. På denne måde skal du ikke balancere med en traditionel malerbakke. 
Roll and Go er meget populær blandt både profesionelle og private. Flere af vores kunder vælger Roll and Go for at undgå at spilde maling, for at kunne have det hele ved hånden samt at indlægget kan skiftes ud og dermed kan du hurtigt skifte til en anden maling uden at skulle vaske selve bøtten rent. 
Husk at tilkøbe de smarte ultratynde indlæg til malerbøtten. 

Fakta:
Bruges igen og igen
Sikrer øget bevægelighed
Super god til detaljer
Udskiftelige indlæg
Øget stabilitet
Bruges til:
At male med både pensel og rulle
Malerrulle 10 cm
Pensel op til 35 mm
Skifte mellem pensel og rulle
 
Beskrivelse