Brug for hjælp?     42 618 618
Wagner Control Pro 250 M Airless Malersprøjte

3,099 DKK

(Vejl. pris: 6,779 DKK , Spar 3680 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Wagner Control Pro 250 M Airless Malersprøjte

Wagner Control Pro 250 M Airless Paint Sprayer(ArtNr.: 2371053) - Kraftfuld, kompakt og effektiv airless malersprøjte. En moderne malersprøjte - designet og skabt ud fra den banebrydende teknologi HEA. Wagner Control Pro har en utrolig høj ydeevne og sikrer, at du kan arbejde effektivt og skabe et flot resultat. Den nyeste airless teknologi sørger for en flot finish, og Control Pro 250 er udstyret med et behageligt håndtag, der sammen med den 9 meter lange slange sørger for mere bevægelighed, når du maler. Wagner har fokus på maksimal komfort og brugervenlighed, og brug af Wagner Control Pro kræver ikke tidligere erfaring med eller kendskab til sprøjtemaskiner. 
Wagner har udviklet en ny HEA teknologi (High Efficiency Airless), der gør, at Wagner Control Pro 250 M sikrer høj dækkeevne med et minimum af genspray. Wagner Controls airless egenskab sammenpresser malingen under forhøjet tryk og malingen påføres derved overfladen uden brug af luft. Dette er med til at sikre et flottere og mere jævnt resultat. 
Wagner Control Pro 250 M egner sig til maling af alle typer overflader, herunder er den særligt populær til maling af vægge, lofter, døre, vinduer og trækværk - både inde og udendørs. Nogle malertype kan man dog med fordel fortyndes, hvis de er meget tyktflydene.


Wagner Control Pro 250 M har et maksimalt tryk på 110 bar ved maksimal ydeevne. Moderne teknologi og ydeevne gør det muligt for dig at male op til flere hundrede kvadratmeter i løbet af få timer. 
Med Wagner Control kan du sprøjtemale med alle typer af vandbaserede malinger, herunder loftmaling, vægmaling, træbeskyttelse, facademaling og maling til dit indendørs træværk. Den kan ikke bruges til malinger der indeholder Acetone eller nitrofortynder eller terpentin og andre opløsningsmidler(sørg blot for at du bruger vandbaseret maling). 

Wagner Control Pro 250 M er en god all-round maskine til de mellem og lidt større projekter.

Control Pro 250 M kommer i en pakke med følgende indhold:
- 1 stk Control Pro 250 M
- 1 stk. letvægts airless pistol i professionel kvalitet
- 1 stk. 9 meter slange
- 2 x dyse Hea (311 & 517)
- 1 x filtersæt (2 filtre).

Se flere informationer om maskinen nedenfor i den længere beskrivelse.

 
Beskrivelse