Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Rodalon Skimmel Plus 750 ML
3/4 liter

149 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Rodalon Skimmel Plus 750 ML

Rodalon SKIMMEL PLUS er et meget effektivt produkt på sprayflaske, der bekæmper skimmel og svampesporer. Denne spray er nem at bruge og skal ikke blandes op før brug, da den er klar til brug som den er, og kan anvendes ude og inde og er effektiv ned til 10oC. 
Før du anvender Rodalon SKIMMEL PLUS skal du vaske overfladen fri for smuds og snavs med grundrens. Når overfladen er tør, sprøjter du Rodalon Skimmel Plus på det angrebne sted. Du skal sprøjte produktet på indtil det angrebne sted er helt dækket af Rodalon Skimmel Plus. Lad produktet arbejde i ca. 15 min. Herefter kan det være en god idé at bearbejde området mekanisk med for eksempel en skuresvamp, børste eller lignende. Skyld til slut af med rigeligt vand og lad overfladen tørre. 

 
Beskrivelse