Brug for hjælp?     42 618 618
Maling og tilbehør leveret i hele Danmark

Sikkerhedsudstyr

Malerarbejde kan nemt give pletter på tøj og fingre, ligesom der kan være behov for at bruge personlige værnemidler som f.eks. beskyttelsesbriller og åndedrætsværn under arbejdet. Samtidig kan det ensformige arbejde være en belastning for kroppen. Så vil du undgå pletter og gener, finder du det alt det nødvendige sikkerhedsudstyr her. Du kan læse meget mere om sikkerhedsudstyr nederst på siden.

Latexhandske

Rengøringshandske Latex str. 9 L

Læs mere

49 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Rengøringshandske Latex str 10 XL

Rengøringshandske Latex str 10 XL

Læs mere

49 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Engangskedeldragt str XL

Engangskedeldragt

Læs mere

69 DKK

(Vejl. pris: 85 DKK , Spar 16 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Støvmaske med ventil 5 stk.

Støvmasker 5 stk FFP2

Læs mere

159 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Ikke på lager

Beskyttelsesbriller til sprøjtemaling

Beskyttelsesbriller Universal

Læs mere

79 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

Latexhandske

Rengøringshandske Latex Medium str. 8

Læs mere

49 DKK

(*alle priser er inkl. moms)

PLANO knæbeskytter soft

PLANO knæbeskytter soft

Læs mere

229 DKK

(Vejl. pris: 280 DKK , Spar 51 DKK - *alle priser er inkl. moms)

Der var engang, hvor maling var fuld af farlig kemi. Dengang var det nødvendigt med både åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og handsker, for at undgå at blive syg af den maling du arbejdede med.
Sådan er det heldigvis ikke i dag! For i dag er der ingen farlig kemi tilbage i den maling, vi sælger på Malgodt.dk. Alligevel er de personlige værnemidler stadig en god ide, for dels at beskytte dig mod pletter på tøjet eller hænderne, samt undgå irritation af f.eks. øjnene, hvis du skulle få maling eller støv i dem.
Det kræver forskellige former for værnemidler og sikkerhedsudstyr, som f.eks. engangskedeldragter, latexhandsker, støvmasker og beskyttelsesbriller.

Engangskedeldragter – gør tøjvasken nemmere

Uanset om du skal rive tapet af væggen eller gøre muren klar til at male, kan det nemt blive en støvet affære, der sætter sig spor på dit tøj. Det samme gælder malearbejdet.
Vil du undgå støv og pletter på dit arbejdstøj, er en engangskedeldragt en god løsning. Den beskytter dig effektivt over hele kroppen, og når du er færdig med arbejdet, kan du bare smide den ud.
Engangskedeldragten er også velegnet, når du sprøjtemaler eller maler lofter. Her kan du nemt få maling på dig, også selv om du passer på.
Kedeldragten er produceret af et let, åndbart materiale. Det betyder, at du ikke bliver varm eller svedig af at have kedeldragten på.

Rengøringshandsker i latex

Selv om der ikke er farlig kemi i malingen længere, kan selv de mest almindelige rengøringsmidler godt være hårde ved huden. Derfor er det en god ide at anskaffe rengøringshandsker i latex. De er åndbare, så du ikke kommer til at svede, og beskytter effektivt fingrene mod rengøringsmidlerne.
Det er også en god ide at bruge latexhandsker, når du maler. Både med silikat- og epoxymalinger, men også generelt. Med et par handsker på, slipper du for kradsbørstig rengøring af hænder og negle, når du er færdig med at male – eller tapetsere.

Støvmasker og beskyttelsesbriller

Skal du rive tapet ned, klargøre murværk eller vil du bare beskytte dig efter godt under malerarbejdet, er en støvmaske og et par beskyttelsesbriller en god investering. Men dem undgår du at få støv i luftvejene, samt undgår at få støv og maling i øjnene.
Beskyttelsesbrillerne er tætsluttende med ventilation, så du undgår at de dugger. Brillerne er også en god ide, hvis du skal arbejde med sprøjtemaling.

Knæpuder – lindring til udsatte led

Skal du male paneler, skabslåger og lignende, foregår det oftest på knæ. Det kan nemt blive hårdt for dine knæled- og knæskaller, lige som det kan give kredsløbsforstyrrelser og ømme muskler.
Her kan et par knæpuder give lindring til dine udsatte knæled, samt gøre arbejdet knapt så smertefuld for knæene.

Køb sikkerhedsudstyr hos Malgodt.dk

Når du alligevel skal bestille maling, er det en god ide at bestille det nødvendige sikkerhedsudstyr og andet tilbehør ved samme lejlighed. Jo mere du samler i samme ordre, jo nemmere kan du få gratis fragt. Samtidig er det rart at have det hele ved hånden, når du skal i gang med arbejdet.

Bestiller du i dag, modtager du dine varer på adressen i løbet af 2-5 hverdage. Skal det gå stærkt, kan du også bestille med afhentning i vores butikker i Aarhus eller Rødovre, samt for nogle varers vedkommende i et af de 18 Beck & Jørgensen-lagre, der ligger jævnt fordel ud over hele landet.