Brug for hjælp?     42 618 618

100% Tilfredshedsgaranti

Når du køber maling hos os er du i gode hænder. Vi vil give dig en god oplevelse i dit køb af maling, både før, under og efter dit køb. Derfor yder vi tilfredshedsgaranti på alle vore produkter fra Beck & Jørgensen og Jotun, da det er disse produkter vi selv anvender når vi maler. Vi kender Beck & Jørgensen og Jotuns kvalitet og produkter til mindste detalje, og vi kan derfor med ro i sindet yde garanti på disse produkter. Siden vi startede Malgodt.dk i 2010 har vi kun haft enkelte klager over produktkvaliteten hvilket har skyldtes en enkelt produktionsfejl, tværtimod er vores kunder altid super begejstrede over kvaliteten på Beck & Jørgensen og Jotun.

Ønsker du at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte os på mail på [email protected] Når vi har modtaget din henvendelse vil vi tage hånd om sagen. Da kvaliteten på vores produkter er i top, vil vores leverandør bede om adgang til at tage prøver af malerresultatet, så de kan tjekke om der skulle være sket en produktionsfejl. 
Det er naturligvis vigtigt at behandlingsanvisningerne er overholdt for at vi kan yde garanti. Vi kan ikke yde garanti og kompensation overfor det udførte arbejde og tilfredsgarantien dækker maksimum 1000,-. 

Har du spørgsmål?
Ring 42 618 618
Mail: [email protected]