Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Caparol Amphisilan W NQG Facademaling
Svarer til ca: 6 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

1,399 DKK

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Caparol Amphisilan W NQG Facademaling

Caparol Amphisilan W NQG er en af de favoritterne indenfor facademalinger, da man her får en meget diffusionsåben facademaling, men samtidigt fantastisk vaskbar og selvrensende overflader, hvilket giver flotte rene facader og lader din facade ånde frit.

Caparol Amphisilan W NQG er en mat og diffusionsåben murmaling der er lavet på basis af silikoneharpiks, som er et naturligt materiale og én af årsagerne til den store diffusionsåbenhed. Caparol Amphisilan W NQG er en slutmaling til facader af puds, beton, mursten eller andre facader af sten, puds eller beton.

Caparol Amphisilan W NQG kan tones i mange farver og giver en flot og holdbar overflade, der holder sig ren og flot i mange år takket være den selvrensende teknologi "Caparol Clean Concept", der igen og igen sørger for at skidt og snavs ikke sætter sig på overfladen. 
NB! Hvis du får tonet din maling indeholder størrelserne 2,35 l. og 9,4 l. 

Fakta:
Åndbar / difussionsåben
Bruges til udendørs
Facademaling
Glans 3
Mindst 10 års holdbarhed
Perfekt til facader
Stærk overflade
Bruges til:
Facade
Murværk
Nypudsede overflader
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Puds - beton - mursten
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad