Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Caparol Carat Træbeskyttelse
Svarer til ca: 6 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

1,399 DKK

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Caparol Carat Træbeskyttelse

Er du træt af at male træværket udendørs? Så prøv Caparol Carat Træbeskyttelse, så skal du ikke male de næste mange mange år!
Caparol Carat er en Træbeskyttelse er en virkelig effektiv og godt beskyttende træbeskyttelse, der med sit højt olie- og tørstofindhold giver dit træ maksimal beskyttelse. Caparol Carat er en vandfortyndbar olietræbeskyttelse, hvilket betyder, at du får de gode egenskaber fra en oliemaling, men slipper for lugtgener og bøvl med at rense værktøjet efter brug.
Caparol Carat er selvrensende, takket være det innovative "Caparol Cleaning Concept" har snavs og skidt vanskeligt ved at hænge på overfladen, hvilket får dit træværk til at se nymalet ud i mange år. 
Du skal vælge Carat Træbeskyttelsen hvis du vil bruge din tid på noget andet end at male, og husk at du sagtens kan lade være med at grunde dit træ inden du male, da denne træbeskyttelse ikke behøver grundingsolie, takket være det høje olieindhold. 

Fakta:
Bedst i test
Bruges til udendørs
God kvalitet
Lange vedligeholdelsesintervaller
Mindst 10 års holdbarhed
Perfekt til træfacader
Perfekt til træværk
Stærk overflade
Super dækkevne
Træbeskyttelse
Bruges til:
Maling af træværk
Stakit
Træ udendørs
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad