Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

KALK REN Facademaling
Svarer til ca: 7 m2 overflade - Hjælp?
Vælg farve her
Hvid

* Påkrævede felter

1,599 DKK

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

KALK REN Facademaling

KALK REN Facademaling er en miljømærket maling baseret på kalk, men REN Facademaling er i høj kvalitet og til udendørs brug. REN Facademaling bruges i stedet for de traditionelle acrylmaling, silikoneemulsioner og silikatmalinger og så er REN Facademaling velegnet til byggerier, hvor der ønskes en diffusionsåben facadebehandling og hvor det bæredygtige element spiller en stor rolle. Ligesom REN Vægmaling så er REN Facademalings hovedingrediens kalk(CL90-PL) og indeholder ingen organiske opløsningsmidler, ingen konserveringsmidler, ingen blødgørere, ingen biocider/fungicider, ingen tungmetaller eller microplast. Takket være den meget basiske maling, som REN Facademaling er, kan mikroorganismer(alger, svamp etc.) ikke gro på overfladen og du kan derfor være rolig omkring at der ikke er tilsat fungicider/biocider. 
REN Facademaling kan bruges på stort set alle typer overflader så som: beton, blankmur med skrabefuge, puds og mørtel uanset om de er kalk eller cementbaserede. 
Du skal vælge REN Facademaling hvis du vil have en facademaling der er så diffusionsåben som overhovedet muligt, og samtidigt tage hensyn til miljøet, da REN Facademaling er produceret bæredygtigt. 

Fakta:
Bruges til udendørs
Bæredygtige materialer
Certificeret miljøvenlig
Diffusionsåben
Glans 1
Bruges til:
Facade
Maling af facader
Mineralske overflader
Nypudsede overflader
Dækkeevne:
Svag
God
Glans:
Mat
Blank
Overflade:
Mineralsk underlag
Puds - beton - mursten
Tidligere malede overflader
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad