Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Havemøbel Kit Natur

349 DKK

(Vejl. pris: 426 DKK , Spar 77 DKK - *alle priser er inkl. moms)

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Havemøbel Kit Natur

Havemøbel kit til dig der gerne vil genopfriske dine havemøbler så de bliver flotte og vedligeholdte. Vi har i dette sæt samlet det du har brug for for at friske dine havemøbler op. Vi har i sættet både taget nedvaskning og en rigtig god træolie, samt det tilbehør med så du har alt hvad du skal bruge til dine havemøbler. Sættet findes i Natur og Teak. Dette sæt er natur, og giver træet den naturlige glød, mens teak er den velkendte teakfarve. 
Sætte er velegnetet til alle slags træhavemøbler. Hvis dine havemøbler er slidte eller har alger/begroning på sig er det vigtigt med en grundig nedvaskning inden du giver det olie igen, derfor har vi taget træfriskeren med, som dybderengør træet og gør det klar til oliering.
I dette sæt er der nok til 4-6 stole og 1 bord.

Fakta:
Bruges til udendørs
Bruges til:
Havemøbler
 
Beskrivelse