Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Skovgaard & Frydensberg Linoliemaling Udendørs 1 L

* Påkrævede felter

249 DKK

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering 1-3 hverdage
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Skovgaard & Frydensberg Linoliemaling Udendørs 1 L

Skovgaard og Frydensberg har i mere end 100 år produceret farver og malerprodukter. Linoliemaling fra Skovfryd er en danskproduceret maling, hvor der i produktionen er særligt fokus på at få olier og pigmenter til at flyde helt sammen. Dette giver gode forudsætninger for at sikre dit træværk i mange år og forhindrer skader fra vejr, råd og svamp. Når du behandler træværk med linoliemaling, trænger malingen så godt ind i træværket, at eventuelle huller fyldes og lukkes. Du opnår derved en fantastisk vedhæftning. Råvarerne er nøje udvalgte, og alt maling produceret af Skovfryd er valset på 3-valseværk for at rive pigmenterne på den mest hensigtsmæssige måde. På denne måde sikres en bedre dække- og rækkeevne. 
Du kan anvende linoliemalingen på træ eller overflader, som før har været behandlet med linoliemaling. 
Ved påføring begynder malingen at arbejde sig ind i træet og sikrer et flot udtryk og en slidstærk overflade. 
Husk at vi anbefaler at du fortynder med Grundolie fra Skovgaard & Frydensberg.

 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad