Brug for hjælp?     42 618 618

Opret dig her og få 10% rabat på dit første køb!

Tyrilin Transparent Tjære
Svarer til ca: 10 m2 overflade - Hjælp?

* Påkrævede felter

699 DKK

COVID-19: Vi følger myndighedernes anbefalinger, men er i normal drift. Det betyder for dig, at alt bestilt her på malgodt.dk bliver leveret som normalt. Læs mere om vores status her.

 

Har du set det billigere? Få prismatch her

På lager
Levering Dag-til-dag
Kan ikke afhentes
Kresten fra Malgodt.dk

Har du brug for hjælp? Ring til Kresten på tlf. 42 618 618 eller skriv til os på [email protected] - vi står klar til at hjælpe dig.

Tyrilin Transparent Tjære

Tyrilin Transparent Tjære er en træbeskyttelse af høj kvalitet, der giver et ekslusivt udseende på træværket. Tjæren er baseret på naturproduktet trætjære blandet med vejrbestandige alkydolier, hvilket sikrer, at Tyrilin Transparent Tjære står som en kanon træbeskyttelse til udendørs brug. Det høje indhold af tørstoffer bevirker, at tjæren trænger godt ind i træværket. Derudover skaber Tyrilin Transparent en vandafvisende overflade og forebygger eventuelle sprækker i træværket. Tyrilin Transparent Tjære anvendes oftest på nyt eller ubehandlet træ. Ligeledes anvendes det på tidligere tjærelaseret træværk udendørs. Tyrilin Transparent Tjære anvendes bl.a. på bygninger af tømmer, bjælker, hegn og bådhuse. Tyrilin Transparent Tjære kan påføres direkte på træværket uden oliegrunding. 

Fakta:
Bruges til udendørs
Mod mug og skimmel
Perfekt til træfacader
Træbeskyttelse
Bruges til:
Facade
Maling af facader
Maling af træværk
Træ udendørs
Tømmer
Dækkeevne:
Svag
God
Overflade:
Træ
 
Beskrivelse Produktblad Sikkerhedsdatablad